Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:00 | January 18, 2017

THE PALMS

Namnlöst-4 Namnlöst-3 Namnlöst-2 Namnlöst-1

 

Vår resa till Zanzibar gick med Turkish Airlines via Istanbul och Kilimanjaro. Resan från Stockholm till Istanbul var lugn med bra mat och mycket energi. Alla var pepp på att åka till solen från de mörka dagarna i Stockholm. Däremot var resan till Kilimanjaro väldigt turbulent och det gjorda alla väldigt en garde. Efter en svettig landning så tankade planet snabbt och flög sedan oss till Zanzibar. Vi landade runt 5 på morgonen och alla var heeelt sönder.

Efter några snygga modellbilder vid tullen så hoppade vi in i bilar som tog oss till vårt hotell. Jag mådde inte så bra efter resan så sov mesta dels igår för att komma igång tills idag. Runt 19 tiden satte vi oss ner och drack lite drinkar och pratade ihop oss innan en grym middag. Vilket fantastiskt gäng vi är – riktigt härliga människor. Det här kommer bli en bra resa.

 

// Our trip to Zanzibar was with Turkish Airlines via Istanbul and Kilimanjaro. The trip from Stockholm to Istanbul was fine with good food and a lot of energy. However, the trip to Kilimanjaro was very turbulent and it made everyone en garde. After an edgy landing, the airplane refilled some fuel and flew us to Zanzibar. We landed around 5am in the morning and everyone was very tired.

After some modelling at the customs we all hopped into our cars that took us to the hotel. I wasn’t feeling so well after the trip so I slept most of the time yesterday to be ready for today. Around 7pm we all met for drinks before going to dinner. What a fantastic group we are here – great people. This is going to be a good trip.


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies