Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:13 | January 19, 2017

A VILLAGE NEXT DOOR

bg2 b1 bg3bg4

 

Idag besökte vi en liten by som låg några minuter från vår resort. Våra två bussar tog oss till en avvikning vid vägen där två härliga, äldre män med färgglada mössor stod och vinkade in oss. De äldre männen var bröder och ansvariga för deras by där 5 tusen personer bodde.

 

Solen var absolut stekhet och de flesta var antingen i sina små hus eller i skolan. Men vi möttes ändå av några härliga människor som vinkade till oss och flera kom fram och hälsade. Vi besökte bland annat byns skola där vi fick sjunga och hälsa på barn mellan 5-9 år gamla. Det var mycket leenden och mycket skratt.

 

// Today we visited a little village just a few minutes away from the resort. Our two vans took us to a little stop on the highway where two delightful, older men with colorful hats waved us in. The older men were brothers and in charge of the village where 5 thousand people lived.

 

The sun was incredibly hot and most people where inside their homes or in school. Event though, we met by some nice people that waved to us and greeted us. We visited the village’s school where we got to sing and greet the children that were in the ages of 5-9 years old. There were a lot of smiles and laughter.

 


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies