Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:28 | January 23, 2017

GOODBYE ZANZIBAR & PARADISE

Processed with VSCO with e7 preset Processed with VSCO with e7 preset Processed with VSCO with e7 preset Processed with VSCO with e7 preset Processed with VSCO with e7 preset

Det här blir mitt sista inlägg innan jag sätter mig på ett plan från Zanzibar till Istanbul om 3 timmar. Jag satt på middagen idag och bara log när jag tittade på alla. Jag gillar verkligen veranda än efter den här veckan. Vi har haft det så bra det är galet  – så mycket skratt och roliga historier.

 

Idag spelade vi volleyball under en stekhet sol. Det blev härligt hetsigt och vi tävlade ihjäl oss till alla blev för varma och sprang och badade i havet. Sol, bad, och ett gott skratt – det summerar den här semestern. TACK till er alla magiska människor som jag spenderat den här veckan med.

 

// This will be my last blog post before I’m on a plane from Zanzibar to Istanbul in three hours. I sat a the dinner today and just smiled when I looked at everyone. I really like ever single person after this week. We’ve had such a great time it’s crazy – so much laughter and funny stories.

 

Today we played volleyball under a hot frying sun. It became intensely competitive and we played until we were too warm, which had us running to the water. Sun, water, and a good laugh – that is what summarizes this holiday. THANK YOU to all of you magical human beings whom I spent this week with.


2 kommentarer2 kommentarer om “GOODBYE ZANZIBAR & PARADISE”

    Tjena! Undrar vart skjortan kommer ifrån? Sjukt snygg!

    Reply

    Gustav! Skjortan vintage och är från ett japanskt märke. Jag ska se om jag kan luska fram vart du kan köpa den 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies