Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:54 | January 23, 2017

LAST DAY OF ZANZIBAR

 

image_1[1] Processed with VSCO with e7 preset

 

Processed with VSCO with e7 preset

 

Processed with VSCO with e7 preset

Vilket äventyr det har varit! Från att flera av oss som reste tillsammans till Zanzibar inte kände varandra alls till att vi sitter på frukost och skrattar och har det riktigt härligt som om vi känt varandra mycket längre. Det har varit en magisk resa med mycket sol, skratt, bilder och film. Jag har njutit varje dag även fast jag har jobbat de flesta dagarna. Tjejerna på dam-segmentet på Metro Mode har varit grymma och hjälpt till med två artiklar på Metro Mode Man, vilket har låst upp för mig så att jag har kunnat njuta lite extra – tack Cassandra och Jenny!

 

Nu sitter jag och skriver de här raderna efter frukosten där vi suttit och redan skrattat åt minnen och roliga historier. Jag kan verkligen inte tacka killarna och tjejerna som varit på resan nog – det är vi tillsammans som har gjort den här semestern så bra. (L) Nu ska jag skriva lite artiklar och vi ses lite senare inför kvällens blogginlägg! KRAM!

 

//What an adventure it’s been! From the point where several of us that travel together to Zanzibar didn’t know each other at all, to breakfast together where we laugh and just have a great time as if we’ve known each other far longer. It’s been a magical trip with a lot of sun, laughter, photos and film. I’ve relaxed every day even though I’ve worked most of the days. The ladies at Metro Mode have been fantastic and helped me with two articles over at Metro Mode Man, which helped me relaxed a little extra – Thank you Cassandra and Jenny!

 

At the moment I’m writing these lines after just having eaten breakfast where we’ve already laughed at memories and funny stories from this trip. I can’t thank the boys and the girls that’s been part of this trip enough – It’s we that together have made this holiday so great. (L). Now I’m going to write some articles and we shall see each other before tonight’s blog post! HUGS!


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies