Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:40 | January 24, 2017

MY STYLE

image_11 image_2 image2

 

1. Plånbok

Jag gillar tighta, små cardholders för att jag bara bär kort. Cash is king är absolut sant – i några få länder i världen. Sverige är inte en av dem. Drömmen är Bottega Veneta korthållare.

 

2. Doftljus

Min nya favorit är Cire Trudon. Dem är fruktansvärt lyxiga och dofterna är helt magiska. Jag vill inte ha ett sterilt hotellrum, jag vill ha värme och känsla runt mig. Jag tror damerna på kontoret håller med. Hemma kan ingen säga så mycket, jag bor själv.

 

3. Bälte

Jag bär mestadels vintage bälten, många som jag haft i flera år. Jag försöker hålla mig i form så att de fungerar på alla mina byxor. Jag har storlek 95 och runt midjan 31. Däremot har Zara och Uniqlo många snygga bälten. Jag brukar vända mig till Zara när jag ska ha något lite rockigare, och Uniqlo för en mer stilren vardagslook.

 

4. Väska

Väskor är väldigt viktigt för mig eftersom jag alltid går runt med min laptop, och helt ärligt ett helt apotek. Det är som ett skämt. Jag är hypokondricker och kan få för mig att jag håller på att bli sjuk. Jag fick det helt klart från min mamma, hon är likadan. Så jag går runt med Ipren, halsspray och allt möjligt. Det finns en hel godispåse. Jag har en Valentino väska som är helt magisk. Svart läder. Men jag gillar Baron Bags väldigt mycket också, de är stilrena och klassiska.

 

5. Kamera

Det ska sägas att jag gillar kameror med inbyggd Wi-Fi. Jag får ADHD när jag måste ta ut minneskort, in i datorn, ladda ner allt och sen kasta över bilder via t.ex dropbox för att få in i mobilen. Det är medeltiden för mig. Min Fujifilm kamera är trasig, så jag använder min systers kamera som är en Canon för tillfället. Den är grym, men stor – för stor. 3/5 toasters. Bonus notering här är att jag älskar polaroid kameror. Tänk Impossible Project – uk.impossible-project-com. Jag tänkte mig att jag ska ta en bild om dagen i ett år.

 

6. Skor

Jag är väldigt skeptisk till människor som experimenterar med skor. Jag är väldigt lojal i helhet till saker jag gillar, så jag sticker till det jag vet passar mig och min stil. Jag vill att mina looks ska sitta tidlöst men ändå kännas rätt i tiden. Jag kör mycket Common Projects, och har börjat med C.QP. på senare tid.

 

7. Jeans

Jag gillar jeans som stannar vid ankeln. Men jeans, eller byxor generellt, har jag stora problem med. Jag har kycklingben; de är smala överallt så beroende på vilka jeans eller byxor jag köper så kan jag se ut som en vandrande pinne eller en man med två flaggor som går runt. Jag har kommit till en insikt där jag köper 31 för midjan och relativt skinny jeans. Sen går jag till skräddaren och syr in dem. Finns inget annat alternativ för mig.

 

// 1. Wallet

I like tight, small cardholders because I only wear cards. Cash is king is true – in some countries in the world. Sweden is not one of those countries. The dream is a Bottega Veneta cardholder.

 

2. Candles

My new favorite is Der Notte. They are very luxurious and the scent is magical. I don’t want a sterile hotelroom, I want warmth and a good feeling around me. I think the ladies at the office agree with me. At home there’s nobody to disagree with me, I live a lone.

 

3. Belt

I usually wear vintage belts, many of which I’ve owned for many years. I try to stay in shape so that they fit with all my pants. I’ve got size 95 and 31 around the waist. I’d say that Zara and Uniqlo has good belts. I tend to turn to Zara when I want something more that leans towards a rock-inspired style, and Unqilo when I want the more sharp ordinary day look.

 

4. Bag

Bags are very important for me because I always walk around with my laptop, and I’m also honestly a walking pharmacy. It’s like a joke really. I’m a hypochondriac and from time to time I can “feel” how I’m becoming sick. I totally got it from my mother, she’s the same. So I walk around with Ibuprofen, spray for my throat, and everything and nothing. It’s like a medical candy bag. I’ve got a Valentino bag that’s magical. Black leather. But I like Baron Bags a lot too, they’re very classy.

 

5. Camera

It will be said that I really like cameras that carry it’s own Wi-Fi. I get ADHD when I’ve got to take the memory card out, put it into the computer, download the photos and then put the photos into Dropbox to get the photos into my phone. That’s medieval to me. My Fujifilm camera is broken, so right now I’m using my sisters Canon camera. It’s a great camera, but it’s big – too big. 3/5 stars. Bonus note – I love polaroid cameras. Think Impossible Project – uk.impossible-project-com. I thought I’d take a photo a day for a year.

 

6. Shoes

I’m very skeptical to people that are experimental with shoes. I’m very loyal to the things I like in general, so I stick to the things that work for me and my style. I want my looks to be timeless but still modern. I sport a lot of Common Projects, and recently I’ve been really into C.QP.

 

I like jeans that are cut at the ankle. But jeans, or pants in general, is something I’ve got real issues with. I’ve got chicken legs; they are small everywhere, so depending on what type of jeans or pants I buy I can look like a wandering stick or a man with two flags walking around. I’ve come to the understanding that I’ll go and buy a pair that’s 31 around the waist and relative skinny fit. Then I go to the tailor and cut them so that they fit me. There’s no other alternative for me.


1 kommentarerEn kommentar om “MY STYLE”

    Måste bara rätta ang. att cash är något som få länder i världen håller på med. Det är dessvärre tvärt om. Kontanthanteringen ökar i stort sätt i hela världen utom i just Sverige. Det är nästa bara vi låter myndigheter och kriminella organisationer hålla koll på våra kortköp. Så för all del. Cash is King. I alla lägen.

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies