Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:18 | January 25, 2017

TIME LAPSE

img_3674 img_1095 img_1079 img_4362 img_4374 img_4375

Ovan: Christophe som mamma gifte sig med när jag var 4 år och som jag bott med hela mitt liv. Min pappa.

img_4361

Ovan: Stellan, min biologiska pappa som jag förlorade till cancer när jag var 13. Min pappa.

 

Det finns stunder när jag finner mig i soffan med ett gammalt album från min uppväxt. Det finns stunder då jag ler för mig själv och känner en tacksamhet till min familj som man bara kan känna när man fått oändligt med kärlek, varje dag.

 

Som mycket i livet (om inte allt), kommer det ner till definitionen. Jag påstår verkligen inte att jag bara fick beröm och att allt var bra hela tiden. Kärlek handlar om att gå igenom svåra och utmanande tider och att få en starkare relation av det.

 

Det var en period, när jag var arton, då jag och mamma bråkade varje dag. En dag kom jag hem och hon bara grät för hon var så trött på mig.

 

Jag växte upp och blev mer mogen med tiden. Jag tittar tillbaka och förstår att vad mina föräldrar gjorde för mig, som jag bara tyckte var jobbigt och hets, var för att de ville mitt genuint bästa (även fast de inte alltid hade rätt).

 

Jag vill verkligen dedikera det här inlägget till min familj, som givit mig så mycket kärlek och på många sätt satte grunden för den man jag är idag. Tack för alla svettiga, bråkiga stunder ni inte gav upp, och för de ännu mer magiska stunder då vi skrattade till tårarna rann och vi kramades för att lyckorus var det ända vi hade. Jag älskar er.

 

//There are times when I find myself in the couch with an old album from my childhood. There are times when I smile for myself and feel a kind of gratefulness for my family that you only feel when you’ve been given unconditional love, every day.

 

Like many things in life (if not everything), it comes down to the definition. I won’t claim that I only got praise and that things were great all the time. Love is about going through difficult and challenging times, and because of that, become stronger together.
There was a period in my life, when I was eighteen, when I was fighting with my mum everyday. One day when I came home from school she just started crying because she was so tired of me.

 

I grew up and time really made me more mature. I look back now from time to time and I can see that what my parents did for me, things I thought was annoying and intense, at the time was because they always wanted the best for me (even though they weren’t always right).

 

I really want to dedicate this post to my family that’s been giving so much love and in so many ways build the foundation of the man I am today. Thank you for all the sweaty fights when you didn’t give up on me, and for the magical times when we laughed so hard we ended up crying and hugging because happiness was the only thing we felt. I love you.


4 kommentarer4 kommentarer om “TIME LAPSE”

    Vilket fint inlägg, kärlek kan man inte strössla för mycket med anser jag.
    Kram och tack för att du delar med dig, hittade precis hit 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies