Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:33 | February 10, 2017

IT WAS LIT – JONAS FAGERSTRÖM

jonas1

Igår träffade jag härliga Jonas Fagerström som är komiker och en del av trion JLC. Jag mötte Jonas på Runebergsgatan i Stockholm och vandrade mot Karlaplan där vi mötte duktiga fotografen Abraham Engelmark. Vårt missions: Ta bilder inför vår intervju som kommer upp digital på måndag nästa vecka.

Vi hann inte långt innan ett gäng av pojkar kom fram till Jonas och frågade om de kunde ta bilder med honom. De kallade honom för “kungen” när de log mot deras mobilkameror med en lika leende Jonas. Det var så härligt att se – så mycket uppskattning och kärlek. Jag njöt verkligen av att se det.

Vi höll på att dö långsamt på grund utav kylan, men vi lyckades få några grymma bilder. Ovan är en teaser!

//Yesterday I met up with Jonas Fagerström, a comedian who’s a part of the trio JLC. I met Jonas on Runebergsgatan in Stockholm and we walked to Karlaplan where we met skilled Abraham Engelmark who’s a skilled photographer. Our mission: To take photos for the upcoming interview with Jonas that’ll be released digitally on Monday next week. 

We didn’t get far before a group of boys came up to Jonas and asked if they could take photos with him. They called him “King” as they smiled towards their phones with an equally smiling Jonas. It was great – so much appreciation and love. I thoroughly enjoyed to see it. 

We were slowly dying inside because of the cold weather, but we managed to get some great shots. Above is a teaser!


4 kommentarer4 kommentarer om “IT WAS LIT – JONAS FAGERSTRÖM”

  Hej Marcus! När kommer du göra en ny Q&A? 🙂

  Reply

  Hej Marcus! Grym input på MAN! Börjat läsa metro varje morgon, både i print och digitalt???? Har du en snapchat man kan följa? Då du har mindre tid att blogga här? 🙂

  Reply

  Hej! Tack för dina ord – dem värmer. Min snapchat är som min Instagram – mschuterman. Ha en bra kväll 🙂

  Reply

  Es ist gut für postpartale Gürtel. Nur ist es meiner Meinung nach nicht gerade das angenehmste, wenn man es über längere Zeiträume trägt. Aber wenn Sie wirklich Ihre Figur zurück wollen und bereit sind, dies zu leiden, wird dies wahrscheinlich der Job sein. Ich mag es, wenn der Gürtel nach der Geburt ganz auf und ab geht, und ich bevorzuge ihn viel mehr als den teuren Belly Bandit. Das einzige Problem, das ich hatte, war, dass es unter der Kleidung nicht sichtbar ist und eine der Klettverschlüsse am “Bauch” -Stück nicht flach und unter der Kleidung besser sichtbar ist. Normalerweise trage ich dazu ein lockeres Etuikleid oder ein großes T-Shirt und dadurch habe ich mehr Selbstvertrauen. Alles in allem kann postpartale Gürtel für den Preis nicht schlagen.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies