Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:45 | April 4, 2017

LOVE & RELATIONSHIPS – SEASON ONE

Från och med den här fredagen (April 7:e) kommer jag börja spela in för mitt nya initiativ som är en kärlek & relationer serie. Jag kommer att tillsammans med min duktiga vän Abraham att filma tio stycken avsnitt som kommer innehålla vad jag känner är väldigt relevant, viktigt och intressant att ta del av.

Kärlek och relationer är något som alltid kommer vara en stor del av våra liv och jag får så mycket frågor om det hela tiden så jag bestämde mig för att göra en serie av det.

Vi har redan ett upplägg med saker jag ska prata om: ”Vem betalar på första dejten”, ”5 saker som får honom att vilja ha dig mer”, ”Sanningen om hur man faktiskt får en avslut”, och så vidare. Men jag behöver er hjälp att bestämma två stycken avsnitt! Vad är det ni vill höra, vad är det ni vill att jag ska gå djupare in på? Kommentera nedanför!

PS. Jag har inte glömt Q&A #2 – den kommer snart


5 kommentarer5 kommentarer om “LOVE & RELATIONSHIPS – SEASON ONE”

  Ett problem jag ofta har med relationer är att jag har väldigt svårt för “spelet”. När jag inleder en relation har jag ingen lust med att spela svår och oåtkomligt för det är ju en lögn! Det enda jag vill när jag hittar en kul kille är ju att hänga med den personen. Ändå ska man dröja med att svara och typ flörta med andra killar. Äsch hela grejen känns så förlegat. Men när killen ifråga inte svarar på mitt sms etc, leker, blir jag lite sur och försöker vara rakt på sak: “jag gillar dig, du är kul, vill fortsätta träffas se vad det här leder.” Men mina tjejkompisar säger att det är dumt och att då kommer killen vända på klacken. Pappa säger att jag skrämmer killar med min självsäkerhet och att jag borde leka följsam. Förstår du dilemmat? Frågan är väll då, ska man vara ärlig med sina känslor tidigt i en relation? Eller är spelet vägen till en mans hjärta? Varför blir killar så rädda när tjejer snackar känslor? Eller är det bara jag som borde datea bättre killar? Isåfall vart hittar man sånna? Om du förstår vad jag menar kanske du kan formulera något bra ämne runt den här typen av kärleksproblem. Alltid kul med manligt perspektiv! Fin blogg försöker få min storebror att läsa men han fattar inte att bloggvärlden kan passa för vad normen kallar macho eller manliga killar än. Men polletten trillar nog ner snart… ha de kul och härligt sålänge! Mvh Alex

  Reply

  Hej Marcus! Tack för en otroligt bra blogg, en sak som jag gärna skulle vilja att du går inte lite djupare på i ett avsnitt är nätdejting! Jag har precis blivit singel sen några veckor tillbaka och tänkte nu ge mig ut i dejtingdjungeln. Vilka appar/hemsidor är de bästa? Och vad ska man tänka på när man nätdejtar? Har du några personliga erfarenheter från detta eller kompisar som testat? Hade verkligen varit roligt om ett avsnitt hade handlat om detta 🙂 kram!

  Reply

  Känns ofta som jag är en “mellan” tjej, dvs en tjej killar dejtar under en lång tid och sedan går vidare och så hittar dem en annan? Hur undviker man detta?
  En annan fråga, är varför tror ALLA killar att tjejer vill bli ihop? Träffar en kille nu, och han har varit intresserad och vi snackar varje dag, träffas och trivs ihop. Men varje gång så påminner han mig “jag vill inte ha flickvän”. Varför i hela världen kan killar inte bara ta saker som det kommer? Kan man bara se vad som händer nästa vecka istället för att planera ett avslut om 2 månader?

  Samt utveckla hur en kille ska vilja ha en genom fem enkla knep!

  Reply

  Hej!
  Du verkar lagt ner både frågestunden (och svar) samt Vloggen. Kanske enklast o svara på frågor här istället, eftersom det är så lång tid sedan du la frågeposten? Kram

  Reply

  Hej Lollo! Oroa dig inte, jag har spenderat mycket tid framför kameran på senaste men det tar tid att skapa en mall som jag ska använda framåt. Jag vill att det ska vara en röd tråd i alla mina filmer.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies