Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | April 5, 2017

PURPOSE – JUSTIN BIEBER 80’s

Ärligt talat nu. Justin Bieber är en sjukt duktig artist (när han vill). Jag har inte varit på en ända konsert men jag vet att dem är allt från ruggigt coola till väldigt dåliga. Det går inte att sätta sig in i hans situation och förstå hur mentalt förstörd man måste bli efter att vara på turné så ofta och hur mycket skada stressen gör i samband med att man ska uppträda LIVE för tiotusentals människor + miljontals andra människor på Internet. I slutänden får man inte glömma att även de superstjärnorna som vi känner till bara är människor.

I vilket fall – förra året skrev Esquire om ett geni som hade gjort om två av Biebers bästa låtar till 80-tals remixer. De är så nice – jag lyssnar hela tiden.

//Honestly now. Justin Bieber is a very talented artist (when he wants to). I haven’t been to a single concert, but I know that they can be everything from incredible to really poor in performance from our guy. One can only assume how mentally destroyed you get from touring so much and how much damage stress does to you on that level where you gotta perform 110% in front of tens of thousands of people LIVE + million others on the Internet. In the end we gotta remember that even our biggest idols and superstars aren’t anything more than human.

In any case – Last year Esquire wrote about a genius that made several 80’s remixes of Justin Biebers top songs. They’re great – I listen to them all the time!


1 kommentarerEn kommentar om “PURPOSE – JUSTIN BIEBER 80’s”

    Spännande att du tar upp precis det här ämnet just nu! Hur mentalt förstörd man blir som kändis, att det är svårt att veta vilka man ska lite på eller inte! Att man som kändis isoleras av sina “brysch”! Tyvärr har vissa världskändisar ett sådant kallt egoistiskt entourage, som du själv känner (till) , som gör att för att hålla kändisen helt isolerad och i missbruk. Skulle kändisen må bra och stå på egna ben, eller kanske t.o.m. bli superkär och mot en väg mot ett hälsosammare liv, då stryps ju entouragets tillgång privatplan, jetsetliv, groupies och investering i deras “egna” buisness! Det tillåter de inte, då ljuger och smider de planer för ingen rör deras inkomstkälla! Tragiskt

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies