Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:06 | April 20, 2017

4 DOPE LEATHER JACKETS TO ROCK SUMMER 2017

Skinnjackan är en riktig klassiker, den passar till alla tillfällen och du kan matcha den i oändlighet. Den blir dessutom bara snyggare och snyggare med åren och är därför värd att lägga lite extra pengar på. 

//The leatherjacket is a classic, it’s your go-to wearable for any occasion and you can match it with almost anything. It’s also an item in your wardrobe that becomes more fashionable by each passing moon and therefore something to invest a little extra money into. 

Zara – 700 kronor. Finns att köpa här.

Asos – 900 kronor. Finns att köpa här.

Black Seven – 562 kronor. Finns att köpa här.

Zara – 1795 kronor. Finns att köpa här.

 

 

 


1 kommentarerEn kommentar om “4 DOPE LEATHER JACKETS TO ROCK SUMMER 2017”

    massagepistol,
    Detta kom redo att användas och ger omedelbar lindring för värkande muskler som är svåra att nå med enbart fingrar. Det här massagepistolverktyget kan vara lika effektivt som en massageterapeut och är bra att använda på mig själv. Den levereras med 6 huvud som är lätta att byta och bärväska av hög kvalitet. Det känns väldigt stabilt och balanserat i handen. När jag går in med hög effekt måste jag använda två händer för att styra massagepistolen. Det är en stor hjälp att ha hemma.

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies