Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:04 | April 27, 2017

FINE PIZZA, PAINTINGS & WEARABLES

I samarbete med Mood Stockholm firade jag med mina närmsta vänner öppning av 1889 fine fast pizza. Jag valde också ut mina favorittavlor på Yellow Korner samt valde ut två modefavoriter från Scotch & Soda.

1889 fine pizza var en underbar upplevelse. Interiören i restaurangen som ligger på bottenvåningen i Mood Stockholm mot Norrlandsgatan var grymt snygg –  väldigt modern, minimalistisk och stilren. Maten – pizzan – var heeeelt galen. Jag år tre stycken…. TRE pizzor. Deras drinkar var riktigt bra också. Min favorit var utan tvekan ingefära-drinken.

Vilken kväll det var – att få äta bra mat med sina favoriter. Tack 1889!

 

Några dagar efter 1889 gick jag till Yellow Korner för att hitta tre stycken tavlor till min lägenhet. Jag har precis flyttat in och har absolut ingenting på väggarna. Det kändes som en no brainer att gå till Yellow Korner som jag gillar så mycket. Jag gick in och blev välkommnad av Monique Volmerstedt som gav mig grymma råd om vilka tavlor som skulle passa mitt hem efter att jag kort förklarat vad jag hade för inredning för tillfället. Tack Monique!

Det är värt att säga att jag faktiskt redan har flera tavlor från Yellow Korner sedan tidigare som ligger på något fartyg påväg mot Europa från Hong Kong (yes det har tagit hundra år). Jag har tre stycken svinballa tavlor på Kate Moss som jag kommer använda sen.

  

Jag fick också chansen att kika igenom Scotch & Soda där jag hittade ett par snygga vita jeans som satt magiskt. Det är faktiskt väldigt ovanligt att jag hittar jeans som passar mig direkt utan att behöva göra något med dem. Jag blev hjälpt av en jätte trevlig tjej som hjälpte mig med storleken och sa att jag nog skulle passa bättre med ett par 30:or än ett par 31:or (som jag brukar ha) vilket hon hade helt rätt i!

Generösa som de är har Mood Stockholm givit mig ett presentkort som ni kan vinna! Det är ett presentkort på 3000 kronor! Det betyder att ni kan antingen äta som galningar flera gånger på 1889 eller gå lös på shopping eller annat! För att vinna presentkortet så behöver ni skriva en fråga i kommentarsfältet som ni vill ställa mig. Det kan vara vad som helst! Jag kommer använda de frågorna till min Q&A #3!


19 kommentarer19 kommentarer om “FINE PIZZA, PAINTINGS & WEARABLES”

  Skulle lägga allt på Pizzerian, den är 10 poäng! Tjena!

  Reply

  Vilka kalsonger använder du till vardags? Skulle vara intressant att höra en utläggning om du använder “gubb-kallingarna” eller den tajta modellen och varför?

  Reply

  Tjena Marcus! Grym blogg!
  Har en del frågor som jag skulle uppskatta ifall du kunde ge tips kring.
  1. Vilka ljusa brallor rekommenderar du under SS17?
  2. Har du något tips på en schyst och tunn jacka inför sommaren?
  3. Sommarens/vårens snyggaste loafers? Själv föredrar jag Tod’s

  Reply

  Hej Marcus! Kul att du som kille valt skaffa blogg, behövs fler som dig, då du är en stor inspirationskälla för mig.
  Jag undrar vart dina favorit hak i stockholm är? Då snackar vi lunch, middag, bar och nattklubbar? Samt vad tänder du på hos en tjej? Allt från kläder till personlighet.
  Tack på förhand!

  Reply

  Hej, vilken stad trivdes du bäst i och varför, Honk Kong eller USA?
  Tack för en bra blogg.
  Mvh

  Reply

  Är en kvinna på 50 år ifrån Jönköping. Jag och min man har två utflugna barn, Nathalie 26 år en tjej med stil och finess både när det gäller mode och inredning. Lillebror Kristoffer 24 år är träningsfreak (ishockey) 188 lång med magrutor men har tyvärr ingen intresse för kläder. Min fråga till dig är :Kan du tipsa om några bra bas plagg både budget och lyx ifrån olika klädkedjor/butiker så han kan börja bygga upp en garderob? Varför inte börja med en skinnjacka!?

  Reply

  Hej Marcus, riktigt bra läsning!
  Undrar lite kring vad för klocka du bär på middagen, jag är helt såld på sådana modeller.

  Reply

  Om du hade fått EN ledig dag och obegränsat med pengar under just denna dagen. Hur skulle du spendera den dagen? 🙂

  Reply

  Först måste jag säga att har en superfin stil och fantastisk känsla för allt vad mode innebär. Läser och tilltalas av din självklara kunskap som aldrig känns för tillgjord utan bara självklar. Kommer från “landet” och älskar kläder, skor, accessoarer osv, läser många bloggar från och fylls av inspiration från huvudstaden (bl a). Åker till Stockholm i maj (fyller år:) och ska självklart besöka Mood. Du skulle nog säga att jag inte är så modeaktig av mig;) 🙂 I dina mått mätt, men jag försöker. Min fråga till dig är: Berätta 5 saker vi läsare inte vet om dig (alltså inte “min älsklingsfärg är blå” eller ngt sådant, utan mer intressanta. Tack för att du bloggar och delar med dig.

  Reply

  Hej Åsa!

  Grattis till vinsten av presentkortet! Mer information kommer om angående hur du får ditt presentkort.

  Bästa,
  Marcus

  Reply

  Tusen tusen tack! Såg detta NU! Blev så himla glad och tacksam! Kram☺

  Reply

  Tjäna! Stockholms bästa och mest prisvärda butik för herrkläder enligt dig?

  Reply

  Gillar din blogg, vilka pizza var godast och vad var det på den? Jag vill med gå dit och äta 🙂

  Reply

  Vilka av dom 3 pizzorna du åt var godast? Jag skulle gå dit och äta om jag vann efter att shoppat upp lite av vinsten först!

  Reply

  1.Hur lång är du?
  2.Popcorn eller chips?
  3. Eytys eller Vans?
  4. Vad är det 3 främsta grejerna du alltid packar med dig när du reser?

  Reply

  1. Vad är det första du granskar stilmässigt när du träffar någon?
  2. Vilka internetsidor ger dig bäst inspiration?
  3. Vem är din främste stilikon just nu? Känd som okänd.
  4. Vilken modetrend vill du helst slippa se igen?
  5. Vilken tidsera hade du velat leva under stilmässigt, om du var tvungen att byta tidsepok?
  6. Vilket är ditt favoritplagg/accessoar i garderoben?
  🙂

  Reply

  Hej Marcus!

  Min fråga till dig är; om du hade en helt ledig dag, solen skiner och du befinner dig i Stockholm – hur spenderar du dagen? Vart käkar du frukost, vart går du ut, vart går du och shoppar, promenerar etc.? Vill höra din perfekta guide till Stockholm helt enkelt!

  Tack! 🙂

  Reply

  pistolet de massage,
  Ceci est arrivé prêt à l’emploi et procure un soulagement immédiat pour les muscles endoloris qui étaient difficiles d’accès avec les doigts seuls. Cet outil de pistolet de massage peut être tout aussi efficace qu’un massothérapeute et est idéal pour une utilisation sur moi-même. Il est livré avec une tête 6 qui sont faciles à changer et un étui de transport de haute qualité. Il se sent très stable et équilibré dans la main. Lorsque je passe à une puissance élevée, je dois utiliser 2 mains pour contrôler le pistolet de massage. C’est une grande aide à avoir à la maison.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies