Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:00 | September 13, 2017

I SAMARBETE MED BABOR

Förra veckan höll jag i ett intimt event som Babor hade satt ihop för mig och 9 vänner. Dagens fokus var hudvård för män och vi fick lära känna Babors hudvårdsprodukter med fokus på nylansering av Doctor Babor Hydro Cellular samtidigt som vi åt hamburgare och pratade med Babors egna produktchef Lisa.

Eventet tog plats på Strandvägen i en pop-up truck som Babor hade brandat. Trucken var omgjort så att det var plexiglas på sidorna så att man kunde se in och ut ur trucken. Den var coolt inredd och vi alla satt bekvämt samtidigt som vi fick känna och klämma på Babors många hudvårdsprodukter. Samtidigt som vi fick en uppdatering på om grooming av Babors produktchef, så åt vi magiska burgare och drack choklad milkshakes. Strax inpå vår middag så fick vi även köra Mercedes nya AMG sportbilar som var helt galna. Jag hoppade in i min bil och körde hela vägen till Djurgården. Stort tack till Babor som hade styrt ihop ett fantastiskt event och tack till killarna som kom!

Här hittar ni den produktduon som Babor lanserade.


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies