Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:59 | September 20, 2017

[SAMARBETE] ATTRAXION EXTREME

I samarbete med OBH Nordica så rakar jag mig med deras nya rakapparat Attraxion Extreme. Den är lätt i vikt, har en snygg design med svart och silver och den fungerar fantastiskt bra. För mig är det väldigt viktigt att kunna raka problemfritt och med det menar jag att bladet inte ska göra ont mot kinden när jag rakar eller att min hy blir torr efteråt. Attraxion fungerar utan problem och är enkel att använda. Attraxion har också en väldigt bra batteritid vilken är viktigt när man reser så mycket som jag gör. Häromdagen stod jag på flygplatsen med min Attraxion och rakade mig och det efter två dagar i Spanien utan att ladda! I helhet är jag väldigt nöjd med min rakapparat. Om det är dags att köpa en ny eller som present för någon så finns den att köpa här.


1 kommentarerEn kommentar om “[SAMARBETE] ATTRAXION EXTREME”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies